DEELNAME

E4Travel verzorgt uw gehele reis tot in de puntjes. Een paar zaken zijn belangrijk voor een goede gang van zaken.

Onze reizen kenmerken zich door een zeer goede sfeer waar de teamgeest (niet elitair!) voorop staat. Deelnemers helpen elkaar met raad en daad wanneer het technisch eens tegenzit.
Over het algemeen zijn uw mede-reizigers tussen de 45 en 75 jaar oud, uit alle lagen van de samenleving en beroepen afkomstig. De liefde voor de automobiel en daarmee veel beleven verbindt allen en staat voorop.

De groepen waarmee we reizen zijn maximaal 30 equipes groot. Met nadruk zijn onze reizen geen (op snelheid gebaseerde) rally; te allen tijden dienen de vigerende verkeersregels in acht te worden genomen.

Er gaat op onze langere reizen een technische equipe mee die u bij pech helpt. Een veilig en geruststellend idee als u ver van huis bent met uw klassieker en (net zoals wij) niet sleutelbegaafd bent… Uitgebreide info en voorwaarden leest u hier: De Technische Equipe

Wat verwachten wij van u?
* Een veilige en betrouwbare auto staat voorop. Uw reis kan danig gefrustreerd worden door technisch ongemak of als u moet wachten op onderdelen uit Nederland. Een net gerestaureerde of gerepareerde auto is niet zonder risico… test haar uitvoerig.
* Denk eraan dat de APK niet verlopen is en sluit een verzekering af waarbij uw auto altijd gerepatrieerd wordt in het geval dat.
* Na boeking is een aanbetaling vereist, die niet gerestitueerd wordt. Afhankelijk van wanneer u boekt, tevens de reissom. Sluit een degelijke annuleringsverzekering af. Lees onze algemene voorwaarden!
* Een goed humeur en af en toe wat flexibiliteit wanneer er eens iets onverwacht anders loopt.

E4Travel is lid van het garantiefonds GGTO. Uw reissom is daarmee verzekerd tegen faillisement

Aanvragen inschrijfformulier:

    Algemene voorwaarden E4Travel