OVER E4 TRAVEL

E4travel is nieuw, maar niet zonder ervaring!

Ons gehele leven zit reizen in ons bloed en wij weten als geen ander wat het verschil maakt tussen een leuke reis en een geweldige reis! Het zijn de details die het hem doen.Jan Bouman
Op 6-jarige leeftijd reed hij op de step van zijn geboorteplaats Dordrecht naar Moerdijk. Een hobby die zich tijdens zijn tienerjaren ontwikkelde tot joy-riding in serieuzere voertuigen. Fascinatie voor techniek en in het bijzonder auto’s zat er al vroeg in. Na zijn afstuderen in de baggertechniek werkte hij een paar jaar voor een Engelse oliemaatschappij, een baan die veel interessante reis-km’s opleverde naar o.a. Japan en Noord-Amerika. Als zelfstandig ondernemer verdiende hij zijn sporen op het gebied van robottoepassingen en later maakte hij de overstap naar de informatietechnologie. Bij een groeiend IT bedrijf beklede hij internationale managementfuncties. De laatste jaren is Jan actief als partner bij een Zweeds-Nederlands adviesbureau. De samenwerking met Peter Meijer in de Jaguar Daimler club leidde uiteindelijk tot het plan om gezamenlijk autorally’s te gaan organiseren.


Peter Meijer-Bakker
Als jongen van 12 jaar oud met korte broek duwde Peter al zijn neus plat tegen de Jaguar showroom van de RAC in Rotterdam. Het leven heeft zo zijn loop en tegen het gevoel in is hij nooit “in de auto’s” terechtgekomen. Hij is eigenaar van 2 klassieke Jaguars en hiermee is de liefde voor (brits) klassiek rijden ontloken. In de loop der jaren heeft hij met en voor anderen vele (buitenlandse) reizen georganiseerd. E4Travel is voor hem de perfecte manier om al zijn hobbies: reizen, auto’s, cultuur en goed eten te combineren en deelnemers verrassende gebieden te laten ontdekken.

Tineke Bouman-Dijk
Tineke heeft lak aan conventies. Dat blijkt duidelijk uit haar kleurrijke verschijning en fantasievolle kunstcreaties die zij maakt. Tijdens haar beroepscarrière heeft ze internationale klanten-events georganiseerd. Hoewel ze meer talent heeft voor het verkopen, is ze ook een tijdje inkoopster in Hamburg geweest. Ze is een van de weinige vrouwen die tijdens rally’s het stuur van haar sportauto in eigen handen houdt. Samen met haar man heeft ze in Duitsland en Zweden gewoond en al veel reisavonturen beleefd. Tineke is actief lid van de International Women’s Club (expat club) in Eindhoven en houdt van organiseren, feesten en reizen.

Yvonne Meijer-Bakker
Yvonne is al zo lang ze zich kan herinneren een “auto- en reisfanaat” in hart en nieren. Altijd nieuwsgierig naar onbekende verre en minder verre oorden. Nieuwe plaatsen zien, leuke mensen ontmoeten. Zelfs files zijn voor haar geen belemmering, zeker nu die niet meer met Shell stratenboek hoeven worden ontweken.
Zij heeft jarenlang in de buitendienst meer dan 1 miljoen kilometers afgelegd en of zij nu snelweg of binnenwegen berijdt: alles is een genot, zolang de auto maar genoeg comfort verschaft.
Combineer deze eigenschappen met organiseren en verzorgen, tja……, dan begrijpt u het wel.

Wat mag u van ons verwachten?
-Goede persoonlijke begeleiding – aandacht voor de deelnemers.
-Duidelijke en snelle communicatie bij boeken en bij vragen.
-Kennis van omgeving, achtergrond en historie van de gebieden.

-Een gezonde mix van rijden, weten, eten en doen.
Gemiddeld 4-5 rij-uren maximaal op een dag. Er is tijd voor een prettige lunch en een excursie.

-Oog voor detail en een zeer zorgvuldig uitgewerkte reis en routes. Elke reis is door onszelf gereden en uitgezet (en dus niet ingekocht), de hotels en het eten getest.
Niks is zo frustrerend als een paar keer flink misrijden; het komt de stemming in de auto niet ten goede. Een foutje kan er altijd insluipen, maar we proberen dat tot een minimum te beperken en geven handvatten om snel weer op de route terug te zijn.

-Sommige excursies zijn vast in het programma, u hoeft niet daaraan deel te nemen.
Niets hoeft alles mag is ons motto, zelfs als u eens een dag aan het strand wilt liggen!

-In het routeboek worden de dagetappes volgens het bol-pijl systeem genoteerd (niet blind, met straatnaam/plaatsverwijzing).
Als service zijn tevens de GPX routebestanden beschikbaar.