Noord Duitsland Tour


REISGEGEVENS NOORD DUITSLAND TOUR
alter-hafen-stadeelbe
a380
IMG_8846
IMG_8838
IMG_8813
previous arrow
next arrow
alter-hafen-stadeelbe
a380
IMG_8846
IMG_8838
IMG_8813
previous arrow
next arrow

Reis Hamburg Stadtpark Revival Hoogtepunt van deze rit vormt de deelname aan de Hamburger Stadtrennen. Dit is een jaarlijkse revival event voor auto’s en motorfietsen op een stratencircuit in de omgeving van het Stadtpark in Hamburg.
Onze rit begint op donderdagavond met de ontvangst in een 4-sterren hotel in het noorden van Hamburg.
Op vrijdag rijden we een prachtige route langs de Elbe naar de oude Hanzestad Stade en vervolgens bezoeken we de indrukwekkende site van Airbus waar o.a. de A380 geassembleerd wordt.
De zaterdag is grotendeels gereserveerd voor het Hamburger Stadtpark Revival event. De opzet van dit gebeuren is zeer professioneel.
Deelname aan de “races” op het met strobalen afgezette stratencircuit, is geschikt voor amateurs en stelt geen specifieke eisen aan de auto’s (deelname is geheel vrijwillig). Op zaterdagavond bezoeken we de Drivers Night.
Na een uitgebreid ontbijt op zondagmorgen bezoek we de moderne Hafencity met de gerenoveerde Speicherstadt en de in 2017 gereed gekomen Elbphilharmonie. Na de gemeenschappelijke lunch vertrekken we weer richting Nederland.
Zowel voor de heen- als de terugroute ontvangt u een beschrijving van interessante routes als aantrekkelijk alternatief voor de snelle route via de Autobahn. Het is mogelijk om zowel voor als na de route, hotelnachten bij te boeken indien u meer van de veelzijdige stad Hamburg wilt zien.
Data 5 tot en met 8 September 2019
Aantal hotelovernachtingen 3
Startplaats Hamburg – Duitsland

Max. aantal deelnemers 25 auto’s
Deelname Open voor alle interessante, in goede staat verkerende auto’s
Inschrijven Van 1-9-2018 t/m 31-03-2019
Bijzonderheden Extra hotelnachten in Hamburg als optie

Ik wil graag de volgende brochure(s) aanvragen: