Parels van Oost-Europa


REISGEGEVENS TOUR
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Reis Oost-Europa Een prachtige 11-daagse reis door het voormalige Oost-Duitsland, Tsjechie en Polen, afgesloten met deelname aan het Motoclassics autofestival in Wroclaw.

We bezoeken o.a. historische steden als Dresden, Plzenj, Kutna Hora (ook wel klein Praag genoemd), Broumov NP en Wroclaw (het voormalige Breslau).

Een afwisseling van mooie ritten – waaronder een deel van de bekende Saksen rally. Cultureel gezien een zeer interessant gebied met vele historische sporen, we organiseren daarom enkele bezoeken aan steden en excursies (o.a) kastelen.

Uiteraard gelardeerd met de nodige culinaire hoogtepunten en verblijf in sfeervolle, minimaal 4* hotels, waaronder het futuristische Hilton hotel in het centrum van Wroclaw.

Het Motoclassics festival wordt ook wel het Goodwood Revival van het Oosten genoemd. Inbegrepen zijn deelname aan diverse activiteiten, waaronder een lokale rally, en het afsluitende feest in het sfeervolle Zamek Topacz kasteel.

Data 5 t/m 15 augustus 2021
Aantal hotelovernachtingen 10
Startplaats Dresden
Aantal deelnemers 10-25 auto’s
Deelname Open voor alle interessante, in goede staat verkerende auto’s
Inschrijven Van 1-10-2019 t/m 31-03-2020
Bijzonderheden Optioneel: 1 extra hotelnacht in Dresden voorafgaande aan de start en/of 1 extra hotelnacht halverwege de thuisroute


Ik wil graag de volgende brochure(s) aanvragen: