Glorious Goodwood 2019

Jaarlijks terugkerend in de agenda is de Goodwood Revival! In 40 jaar groot geworden tot een enorm klassiekerfestijn waar je ogen tekort komt.

De parking is al mooi, duizenden bijzondere klassiekers staan er in het gelid (en zij die met een oude auto komen staan vooraan). Alles is goed beloopbaar, maar ondanks dat is een dag haast tekort. Klassiekerraces, kleding, muziek uit 40-60er jaren en de duurste vintage auto’s staan tentoongesteld maar worden ook voor Trophy’s ingezet. Maar een van de leukste feiten aan Goodwood, iedereen is gekleed in de stijl van de auto. Zie de foto’s!

E4Travel organiseert in September een 5 daagse tocht rondom Goodwood met 2 bol-pijl routes; in Kent naar Hever Castle en in en om het New Forest.

https://www.e4travel.nl/goodwood-revival-event/